Татаки

Татаки

Татаки (татачи, татаки сашими или татаки гозен) e ястие и метод на приготвяне в японската кухня, при който сурова риба, морски дарове или месо се пържат много кратко на висока температура или леко се обсипват с горещо масло от външната страна.
Така се образува хрупкава коричка отвън, докато вътрешността само се затопля и запазва суровия си вкус и текстура.

Нашите татаки суши предложения се поднасят с листна салата и уасаби майонеза.
Разгледай менюто ни и поръчай 150 гр татаки със сьомга, тон или телешко.

Показване:
Подреждане по:

ТАТАКИ СЬОМГА

запечена прясна сьомга с листна салата и уасаби майонеза..

12.20 лв. без ДДС: 12.20 лв.

ТАТАКИ ТОН

запечена прясна риба тон с листна салата и уасаби майонеза..

13.10 лв. без ДДС: 13.10 лв.

Получавай известия за
промоции и нови продукти!
Поръчки, направени в извънработно време, ще бъдат обработени и доставени възможно най-скоро в рамките на работното време:
11:00 - 21:30
по реда на получаване или според желаната дата и час, описана в коментар към поръчката.