-
Вашата кошница е празна!
Татаки (татачи, татаки сашими или татаки гозен) e ястие и метод на приготвяне в японската кухня, при който сурова риба, морски дарове или месо се пържат много кратко на висока температура или леко се обсипват с горещо масло от външната страна.
Така се образува хрупкава коричка отвън, докато вътрешността само се затопля и запазва суровия си вкус и текстура.
Нашите татаки суши предложения се поднасят с листна салата и уасаби майонеза.
Разгледай менюто ни и поръчай 150 гр татаки със сьомга, тон или телешко.
запечена прясна сьомга с листна салата и уасаби майонеза..
12.20 лв. без ДДС: 12.20 лв.
запечена прясна риба тон с листна салата и уасаби майонеза..
13.10 лв. без ДДС: 13.10 лв.