-
Вашата кошница е празна!
Мисо супата е традиционно японско ястие със сладко-солен вкус, богат аромат и висока хранителна стойност, приготвено на основата на мисо паста (ферментирали соеви бобове) и гореща вода или бульон. Към нея могат да се добавят различни съставки като тофу, риби и морски дарове, зеленчуци, водорасли и подправки.
Супа мисо е сред най-популярните ястия в Япония, като често е предпочитан избор дори за закуска. Има различни видове, най-разпространени от които са бяло (широ), червено и черно мисо.
Пушено тофу, скариди, октопод, уакаме, гъби шийтаке, глазиран морков са само част от съставките, които може да откриете в нашите рецепти за прясно приготвена японска супа мисо.
Разгледай нашите предложения и се наслади на разнообразие от вкусове!