-
Вашата кошница е празна!
Суши- майстор Дончо Димитров получава две дипломи на Балканско кулинарно състезание през 2016 г. В категория "Класическо суши" получава бронз, а в категория "Авторско суши" - печели златния приз.
Като част от дългосрочния си ангажимент за устойчиво предлагане на храни в своята дейност, KOI Sushi официално се ангажира да използва яйца САМО от свободно отглеждани кокошки, считано от 1.11.2024 г.
Ние сме наясно със социалната отговорност, която носим, и се стремим да предлагаме услуги и продукти с високи етични стандарти към природата и животните.
С цел пълна прозрачност и автентичност публикуваме публично своя ангажимент за устойчиво закупувано на яйца, издаден в подкрепа на кампанията "Разперени криле" на Сдружение "Кампании и активизъм за животните в индустрията" (КАЖИ).