СЕРТИФИКАТИ

Суши- майстор Дончо Димитров получава две дипломи на Балканско кулинарно състезание през 2016 г. В категория "Класическо суши" получава бронз, а в категория "Авторско суши" - печели златния приз.



Като част от дългосрочния си ангажимент за устойчиво предлагане на храни в своята дейност, KOI Sushi официално се ангажира да използва яйца САМО от свободно отглеждани кокошки, считано от 1.11.2024 г.

Ние сме наясно със социалната отговорност, която носим, и се стремим да предлагаме услуги и продукти с високи етични стандарти към природата и животните.

С цел пълна прозрачност и автентичност публикуваме публично своя ангажимент за устойчиво закупувано на яйца, издаден в подкрепа на кампанията "Разперени криле" на Сдружение "Кампании и активизъм за животните в индустрията" (КАЖИ).

Поръчки, направени в извънработно време, ще бъдат обработени и доставени възможно най-скоро в рамките на работното време:
11:00 - 21:30
по реда на получаване или според желаната дата и час, описана в коментар към поръчката.