-
Вашата кошница е празна!
Темпура е японски метод на пържене, при който продуктът първо се панира, а след това се пържи за кратко време на много висока температура, запазвайки суровия вкус на продуктите.
Най-често се използват риба, морски дарове и различни зеленчуци. Важно е продуктите и сместа за панировка да са студени, а мазнината да е с висока точка на димене. От горещото масло и студените съставки при термичния шок се получава характерната хрупкава темпура с лека текстура.
Темпура често се гарнира с настърган дайкон. Препоръчва се да се консумира топла веднага след приготвянето.
Разгледай нашите прясно приготвени темпура предложения и поръчай с безплатна доставка в София!
хрупкави скариди в панко - темпура - 5 бр, скариди в пшенични кори – 5 бр, сладък чили сос..
11.90 лв. без ДДС: 11.90 лв.
скариди темпура върху канапе от ряпа дайкон, краставица и репичка..
16.80 лв. без ДДС: 16.80 лв.