темпура

темпура

Темпура е японски метод на пържене, при който продуктът първо се панира, а след това се пържи за кратко време на много висока температура, запазвайки суровия вкус на продуктите.
Най-често се използват риба, морски дарове и различни зеленчуци. Важно е продуктите и сместа за панировка да са студени, а мазнината да е с висока точка на димене. От горещото масло и студените съставки при термичния шок се получава характерната хрупкава темпура с лека текстура.

Темпура често се гарнира с настърган дайкон. Препоръчва се да се консумира топла веднага след приготвянето.
Разгледай нашите прясно приготвени темпура предложения и поръчай с безплатна доставка в София!

Показване:
Подреждане по:

СКАРИДИ ТЕМПУРА

скариди темпура върху канапе от ряпа дайкон, краставица и репичка..

16.80 лв. без ДДС: 16.80 лв.

МЕК РАК ТЕМПУРА

рак с мека черупка темпура върху канапе от ряпа дайкон, краставица и репичка..

16.40 лв. без ДДС: 16.40 лв.

ТЕМПУРА ЗЕЛЕНЧУЦИ

зеленчуци темпура върху канапе от ряпа дайкон, краставица и репичка..

9.90 лв. без ДДС: 9.90 лв.

Получавай известия за
промоции и нови продукти!