ЕКИП

Суши-майстор ДОНЧО ДИМИТРОВ

Суши-майстор Дончо Димитров започва своето кулинарно приключение в сферата на сушито през 2009 г. През годините работи в заведения, предлагащи суши и японска кухня. Това му дава опита и самочувствието, за да открие собствено заведение за японска кухня с доставки през 2022 г. Кръщава заведението на символичната за Япония риба КОИ. Така се появява "KOI Sushi", където той предлага голямо разнообразие от японски ястия, автентично и авторско суши и десерти.

Той винаги се е стремял да се развива и надгражда себе си и това е причината да създаде "KOI Sushi", където има възможността да предложи най-иновативните и вълнуващи продукти и да демонстрира своята страст към японската кухня и по-специално към сушито на своите клиенти. Суши-майстор Димитров предлага свои авторски варианти на суши, за които е оценен на Балканско кулинарно състезание, където печели две дипломи през 2016 г.

Неговата основна мисия е да предлага винаги автентично и прясно суши с подбрани висококачествени продукти, докосвайки сетивата на своите клиенти и оставяйки една специална емоция у тях с усещане за Япония.

Суши-майстор Владимир Димитров

Суши-майстор Владимир Димитров започва своята кариера в японската кухня през 2011 г. През годините е работил в няколко суши ресторанта, но най-голям опит натрупва в Лондон, Англия, където работи 5 години. Там той става част от международната суши общност от топ суши-майстори и успява да развие много умения и научава много тънкости от най-добрите.

След годините в Лондон, той се завръща в България и през 2022 г. се включва, като помощник суши-майстор в “KOI Sushi“. С опита си той помага за развитието и израстване на заведението.

Поръчки, направени в извънработно време, ще бъдат обработени и доставени възможно най-скоро в рамките на работното време:
11:00 - 21:30
по реда на получаване или според желаната дата и час, описана в коментар към поръчката.